UAH
  • EUR
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Редиска - овоч з роду редьки сімейства капустяних, популярний у вигляді коренеплоду.

Гра квітів, злегка скручений лист, легкий з гостринкою смак. Захищає порожнину рота та розпалює травлення.

Редиска Китайська рожева містить багато цінних вітамінів (вітаміни С, РР та групи В), мінеральні солі (калій, натрій, кальцій, фосфор, магній, залізо, цинк, молібден), білки, вуглеводи, клітковину, фолієву кислоту та ефірні олії (які відповідають за смачний запах та свіжий смак мікрозелені). На смак він чудово підійде, наприклад, як доповнення до бутербродів чи компонентів салатів.

Мікрозелень редиски - корисні властивості

У вигляді мікрозелені редиска корисна для травлення, покращує апетит та стан шкіри, нормалізує цукор у крові, зменшує кількість холестерину, сприяє зниженню ваги, зміцнює серцево-судинну систему. Має жовчогінний і протинабряковий ефект. Мікрозелень редис містить:

  1. Залізо, калій, кальцій, фосфор, магній, натрій.
  2. Вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е, РР.
  3. Каротин, рибофлавін, тіамін, фітонциди, антиоксиданти, амінокислоти.
  4. Клітковину та ефірні олії.

Існує кілька сортів редиски, але вміст корисних компонентів у них в загальній картині однаковий.

Мікрозелень редиски в кулінарії

Мікрозелень редиски сподобається тим, хто любить саме редиску. Смак дуже схожий на коренеплід, свіжий, насичено гострий, яскравий і з гіркуватістю, хоч і м'якше, ніж у дорослої культури. Текстура виражено хрумка та соковита. Відмінно доповнює м'ясо, особливо смажене, чудовий компонент для бутербродів та салатів, виразний топінг для супів. Мікрозелень редис оцінять любителі пікантних смузі та коктейлів, але перебирати з кількістю не варто, не більше ніж для надання легкої гостроти, бо почне домінувати. Часто використовується для прикрашання страв завдяки своїй декоративності.

Мікрозелень редиски - особливості вирощування

Редиска любить тепло, сонячне світло та помірний полив. Вирощувати найкраще на килимках та матах – так простіше контролювати вологу, але й у ґрунті теж можна. Розміщувати насіння щільно. Закрита ємність у теплому та темному місці може стояти від 3 до 5 днів, із щоденним провітрюванням. Після пророщування перемістити під сонячне світло для вирощування.

  • Субстрат - всілякі килимки - лляні, кокосові, джутові, а також марля, вата та інші.
  • Полив - помірний 1-2 рази на день, стан субстрату - як віджата губка, не більше.
  • Освітлення - сонячне, інтенсивне.
  • Результат – від 5 до 10 днів, висота не більше 10 см.

Мікрозелень редиски добре зберігається в холодильнику 5-7 днів.

Насіння мікрозелені Редиска Китайська рожева, 100 г

В наявності
Артикул: 00000000113
135 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Пакування
Замовити швидко
  • Новою поштою, Justin та Укрпоштою по Україні — за тарифами перевізника
  • Кур'єром до дверей по Одесі 60 грн + 7 грн/км від адреси складу
  • Самовивіз з нашого складу у м. Одеса - безкоштовно

Докладніше про доставку

 

  • Онлайн-оплата на нашому сайті через систему електронних платежів WayForPay
  • Накладений платіж
  • Безготівковий розрахунок
Відгуки 1
Красиво, вкусно, полезно. Островатый приятный выраженный вкус редиса + цена не самая высокая доя такого редиса. Всё классно растет
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Тип Редиска
Необхідність замочування немає
Основа для вирощування вата, кокос, льон, тканини
Щільність сівби на ягідний бокс 11х18 см 7 г, сух
Притиск (вантаж 0,5-1 кг на стопку боксів) так
Час проростання при 20-22 * C 2-3 дні
Висота на фініші 4 - 8 см
Врожайність (сухе насіння/зрізана зелень) 1 к 7
Час зростання після проростання 3 - 5 днів
Важливий нюанс любить фітосвітло
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.