Бізнес на мікрозелені - чому це вигідно?

Популярність вживання мікрозелені зростає – це факт. З'явившись як елемент декору страв, мікрогрін згодом став постійним інгредієнтом на кухнях найкращих ресторанів та кафе світу. Не тільки кухарі-професіонали цікавляться мікрозеленню, пересічні громадяни теж не проти отримати більше користі та смаку, урізноманітнивши своє меню і принісши туди щось нове та незвичайне. А якщо є попит – то має бути пропозиція. І чому б на цьому не заробити?

Комерційне вирощування мікрозелені має наступні переваги:

  • Низька вартість запуску виробництва. Особливо порівняно з традиційними агрокультурами. Можна розпочати з кількох лотків, пропонуючи готову продукцію сусідньому кафе, та згодом збільшуючи обсяг.
  • Можливість вирощування протягом круглого року. Технологія дозволяє вирощувати мікрогрін навіть узимку, немає прив'язки до сезонності. Та й у холодну пору року попит зростатиме, а отже заробіток вищий.
  • Дуже короткий виробничий цикл. Ви можете отримувати врожай, а отже, реалізовувати свою продукцію в термін від тижня до місяця в залежності від типу культури. А це означає, що підвищується окупність, і ви можете швидко реагувати на попит, пропонуючи саме затребуваний на ринку продукт.
  • Популярність та привабливість продукції. Поки що мікрозелень - це досить нішевий продукт, який вибирають ті, хто оцінив його переваги та користь, і готовий за нього платити. І платити чимало, дозволяючи заробляти всім, хто бере участь у комерційному ланцюжку. Клієнти, які купують мікрозелень різні - від молодої активної людини, яка бажає додати до свого раціону суперфуд, до цінителя тонких смаків і людей у ​​віці, які стежать за своїм здоров'ям. Кожен знаходить у мікрозелені щось своє.

Популяризація мікрозелені завдяки її візуальній привабливості для потенційного покупця проста, і реалізується за допомогою спеціального обладнання, яке встановлюється в точках продажу. Установки для презентації в магазинах встановлюють або самі продавці, або вони надаються виробником. Завдання такого обладнання - подати товар, показавши його привабливість, та зберегти свіжість та харчову цінність на час реалізації.

Курс онлайн-школи Мікрозелень Бізнес

Маючи багатий власний досвід у вирощуванні мікрогріна, ми розробили спеціальний курс онлайн навчання комерційному виробництву мікрозелені, який дозволить нашим випускникам розпочати власну прибуткову справу з відносно невеликими грошовими вкладеннями.

Окрім загальної агротехнічної інформації з вирощування мікрозелені, курс містить і виключно комерційні нюанси, такі як аналіз ринку мікрогріну, створення компанії та її логотипу, просування та популяризації продукції, упаковка, зберігання, інформація для продавців, приклади договорів та багато інших бізнес- - моментів з урахуванням специфіки України. Ми розробили два варіанти курсу, що відрізняються за обсягами виробництва:

 

ЛАЙТ СТАНДАРТ VIP
5 уроків в запису 8 уроків в запису 8 уроків в запису
1,5 місяці навчання 2 місяці навчання 2 місяці навчання
Без зворотнього зв'язку 2 записи групових ефірів з шефом 3 особисті консультації Шефа
Доступ назавжди Без зворотнього зв'язку 2 записи групових ефірів з шефом
  Доступ назавжди Доступ назавжди

 

  1. Курс Лайт. Для тих, хто хоче розпочати справу, маючи під це мінімум місця, і де всі роботи виконуватимуться власними силами, без залучення додаткових робітників. Якщо у вас є поряд один-два магазини, і ресторанчик, які готові продавати ваш мікрогрін - цей курс для вас.
  2. Курс Стандарт. Це вже для тих, хто хоче виробляти мікрозелень у реально комерційних масштабах. Приділено увагу організації роботи ферми, плануванню та посадовим інструкціям для співробітників, маркетингової інформації тощо.
  3. Курс VIP.

 

Різниця у пакетах навчання

 

Курс ЛАЙТ

Курс СТАНДАРТ

Курс VIP

Вартість

299$

649$

1399$

Довічний доступ до курсу так так так
Вибір приміщення ферми так так так
Мікроклімат та облаштування ферми так так так
Підбір насіння, субстратів, розхідників так так так
Метод вирощування-Ручний полив так так так
Метод вирощування-підноси так так так
Метод вирощування-проточна гідропоніка так так так
Технологія 10 видів мікрозелені так так так
Маркетинг та продаж так так так
Технологія "Ексклюзив" рідкісні культури мікрозелені ні так так
Технологія бейбі-лист ні так так
Технологія Харчові квіти ні ні так
Особиста консультація Шефа ні ні так
Записи закритих прямих ефірів по бізнесу із Зеленим Шефом ні 2 ефіри 3 ефіра
 

 

Теми занять:

Курс ЛАЙТ

Курс СТАНДАРТ/VIP

1. Створення назви торгової марки, логотипу компанії та аналіз ринку. Пошук приміщення, його обробка та облаштування

2. Побудова стелажів за готовими кошторисами та схемами: гідростелаж, стелаж для субстратів та з автополивом.

3. Закупівля інвентарю, матеріалів, насіння, препаратів та добрив.

4. Підготовка субстрату та замочування вати, килимків, тканини. Норми посіву, графік посіву. Обробка, поливання. Повна агротехніка за найпопулярнішими культурами: горох, кінза, капуста, цибуля, амарант, люцерна, редиска, соняшник, пшениця, буряк.

5. Упаковка готової продукції та інструменти продажу. Правила зберігання зростаючої та зрізаної зелені. Інформація для продавців Приклади договорів, комерційних речень, кведи України. Успішні інструменти продажів.

1. Створення назви торгової марки, логотипу компанії та аналіз ринку.

2. Пошук приміщення, його обробка та облаштування.

3. Побудова стелажів за готовими кошторисами та схемами: гідростелаж, стелаж для субстратів та з автополивом.

4. Закупівля інвентарю, матеріалів, насіння, препаратів та добрив.

5. Підготовка субстрату та замочування вати, килимків, тканини. Норми посіву, графік посіву. Обробка, полив.

6. Повна агротехніка за найпопулярнішими культурами: горох, кінза, капуста, цибуля, амарант, люцерна, редиска, соняшник, пшениця, буряк, настурція. У тому числі за квітами, щавлю та бейбі листям.

7. Упаковка готової продукції та інструменти продажу. Варіанти пакування. Правила зберігання зростаючої та зрізаної зелені, харчових квітів. Інформація для продавців Приклади договорів, комерційних речень, кведи України. Успішні інструменти продажу для різних груп контрагентів.

8. Організація роботи ферми. Планування та посадові інструкції. Маркетинг

 

Розуміючи, що будь-який бізнес – це не лише успіх, але ще й низка помилок, з метою їхньої мінімізації до кожного курсу ми пропонуємо підтримку куратора на початкових стадіях запуску – 1 та 2 місяці відповідно. Наше завдання – стабільне та прибуткове функціонування вашого бізнесу з вирощування мікрозелені. І так – у цій справі ми найкращі! А щоб стати найкращим – навчайтеся у таких же!

 

+38 (096) 158-14-46